e-Boks - Få underskrevne dokumenter tilbage til jeres egen e-Boks

Sådan får du de underskrevne dokumenter leveret til din egen e-Boks

For at få de underskrevne dokumenter leveret til din egen e-Boks kræver det, at du har en aktiv e-Boks integration. Når du har integrationen, kan du bestemme, hvilke skabeloner som skal sende underskrevne dokumenter til jeres e-Boks. For at gøre dette, skal du sætte dette op i jeres signerings-skabeloner.

1. Opret en ny skabelon, eller vælg en skabelon som du vil redigere.
  2. Rul ned til bunden og find Afsender distributionsmetoder

3. Tjek af i boksen ved e-Boks indstillingen

Og det var det! Hver gang denne skabelon bruges, og transaktionen bliver gennemført, leveres alle dokumenter til din e-Boks.