Azure AD - Opret Integrationen

Azure AD kan hjælpe jer med at styre rettigheder og system logins for alle brugere i jeres virksomhed.

For at benytte Azure AD med Addo Sign, kræver det at integrationen bliver opsat korrekt og tilføjet som en Enterprise Application i jeres Azure AD konto samt at denne får admin rettigheder.

Der gøres opmærksom på at Azure AD integrationen afregnes som et månedligt abonnement jf. vores prisside

Trin 1: Opret integrationen
Trin 2: Giv Admin Consent

Opret integrationen

For at kunne oprette integrationen mellem Addo Sign og Azure AD krævet det, at brugeren som i benytter til at oprette integrationen er administrator i Addo Sign samt at brugeren er Global Admin i jeres Azure AD konto. Det er kun i øjeblikket for oprettelse af integrationen, at det er påkrævet at være Global Admin i Azure, til at give admin consent. Efter at admin consent er givet kan rettighederne nedgraderes.

Når administratoren logger ind i Addo Sign, vil de i indstillinger kunne se en del flere funktioner end en standard bruger. En af de felter som en administrator vil kunne se, er "Azure AD konfigurationen", som er den vi skal benytte for at oprette integrationen.

1. Tryk på "Indstillinger (tandhjulet)"
  2. Vælg "Azure AD Konfiguration"
  3. Tryk på "Integrér"

Når du trykker på integrér vil der komme en pop up frem som fortæller, at du vil blive logget ud af din konto. Her trykker du blot på "ok" knappen

Efter du har trykket på "OK", vil du blive redirected til en Microsoft logon side, hvor du skal logge på med din Microsoft Azure AD bruger. Vi anbefaler at der logges på med en integrations bruger som ikke har en person tilknyttet og som ikke vil blive fjernet. Læs mere om integration og synkronisering.

Vælg blot den konto som du ønsker at oprette integrationen med, hvis du har haft logget ind på den før. Hvis ikke, tryk da på "Brug en anden konto".

Når du har valgt den konto du vil logge på med, eller har indtastet credentials på kontoen, vil du komme videre til en side hvor du skal give nogle rettigheder til Addo Sign fra jeres Azure AD konto.

For at kunne oprette integrationen er det vigtigt at du Accepterer at Addo Sign må:

Når du har trykket "Acceptér" har du oprettet integrationen. Det er dog vigtigt at eftertjekke at Addo Sign Enterprise Application har fået de rette rettigheder, derfor skal der gives Admin Consent.

Tillykke, du har nu koblet Addo Sign op til Azure AD. Fortsæt