1. Products support
  2. Information and help

"CPR" feltet er nu ændret til ordet "PIN".

Feltet "CPR" hedder nu "PIN", for at styrke overholdelsen af GDPR samt minimere risiko for fejl

Vi har D. 15.07.2024 implementeret en ændring i Addo Sign, for at forbedre sikkerheden i overensstemmelse med GDPR og reducere risikoen for fejl.
Denne ændring er foretaget i felter hvori fortrolig information oplyses, det kan være oplysninger såsom, CPR/SSN nummer. fx, ved distribution af dokumenter via. digital post, eller ved udsendelse af forms hvor der skal indhentes fortrolig information fra modtager, disse felter angives som "PIN"
Fortrolige informationer som er personlige identifikations numre, er nu erstattet med ordet "PIN", denne ændring er foretaget på baggrund af, at fortrolig data ikke angives for hvad de reelt set er.

Hvordan påvirker dette brugen af CPR?

Brugen af CPR er uændret, dette skal fortsat indtastes som sædvanligt, forskellen er nu, ordet hvor CPR nummer skal angives hedder PIN.

Hvorfor er denne ændring fortaget?

Denne ændring har vi foretaget for, at styrke overholdelse af GDPR, således at fortrolig info ikke angives for de reelt set er, fx. i tilfælde af en konto/login tilgås af uvedkommende. Denne ændring er også til for, at mindske risikoen for fx. tastefejl.

Bruges CPR nummer på samme måde?

Ja det gør det, CPR nummer skal altid indtastes uden specieltegn, som bindestreg "-" for at dette godtages som et CPR nummer.

Brugen af Forms hvor CPR nummer skal indtastes.

Ved brug af CPR nummer felt i Forms, angives dette felt nu som PIN, for at mindske forvirring for modtager, ville det være en mulighed, at tilføje et ekstra felt i jeres Forms og informere om CPR nummer skal udfyldes i PIN feltet.