MicroWeb - Opsætning

Efter at jeres MicroWeb integration er opsat, skal I være opmærksom på at indsætte, samt ændre Afsender distributionen i skabelonerne. Hvis det ikke gøres bliver dokumenterne ikke distribueret til MicroWeb.

Det du skal gøre for at sætte MicroWeb på skabelonen er:

1. Tryk på indstillinger (Tandhjulet)
  2. Gå ned på Skabeloner
  3. Vælg den/de skabeloner, som skal have MicroWeb integrationen på

4. Rul helt ned i bunden, og tryk på Afsender distributionsmetode
  5. Sæt flueben ved MicroWeb integrationen
  6. Tryk Gem

Nu, hvor du er har opsat integrationen i skabelonen skal du huske at færdiggøre resten af kontoen, samt dine skabeloner:

1. Indsæt jeres kontooplysninger
  2. Uploadet jeres logo
  3. Opsæt signeringsskabeloner