Fælles e-mail adresse - Opsætning

Du har nu opsat integration på kontoen, og er klar til at opsætte det på jeres skabeloner. Artiklen vil guide dig igennem opsætningen i skabelonerne

Se nedenstående guide for at få opsat integrationen på skabelonerne, og modtage de underskrevne dokumenter i jeres fælles e-mail adresse.

Indstil skabeloner til at bruge fællesmail

Når du har oprettet en fællesmail, vil den som udgangspunkt blive brugt som modtager for underskrevne dokumenter på hele kontoen sammen med den oprindelige afsender.
Hvis I ønsker at den skal gælde for specifikke skabeloner, eller skabeloner der fandtes inden I oprettede mailen, skal I bruge følgende guide.

1. Klik på Tandhjulet i øvre højre hjørne.
  2. Klik på Skabeloner
  3. Klik på den skabelon du ønsker at ændre

Vi kommer nu ind på indstillingerne for den pågældende skablon, og kan ændre indstillingerne deri.

1. Rul ned og klik på Afsender distributionsmetoder
  2. Sæt hak i Fælles e-mail.
  3. Afhængigt af om Afsender også skal modtage det underskrevne dokument eller ej, kan du vælge at sætte hak i afsenders e-mail. Som udgangspunkt er dette en god ide, men hvis afsenderen eksempelvis ikke er den samme person som skal håndtere de underskrevne dokumenter, kan I undlade at sætte hak her.
  4. Husk at klikke Gem når du indstillet det som du ønsker.

Du har nu indstillet din skabelon til at sende til fællesmailen!