Fælles e-mail adresse - Integration

I Addo Sign kan du integrere en fælles e-mail-adresse, hvor alle underskrevne dokumenter sendt fra din konto distribueres til.

Normalt, når en transaktion oprettes af en bruger fra din konto, distribueres kopien af det underskrevne dokument kun til denne bruger. Med en integreret fælles e-mail til din konto, modtager en mailadresse, efter eget valg, alle underskrevne dokumenter fra skabelonen. Vi vil i denne artikel gennemgår hvordan man integrere en fællesmail på kontoen:

Opret integrationen

Fælles e-mail adresse kan bruges til flere ting. Overordnet set, gør det blot at underskrevne dokumenter, sendes til en anden mailadresse end den afsenderen har brugt. Den fungerer i høj grad ligesom at tilføje en "kopimodtager" til en transaktion, men med denne integration, gør du det nemmere at tilføje en kopimodtager, som kan sættes sammen med enhver skabelon, eller kontoen som helhed. Du kan også vælge at denne mail er den eneste der skal modtage

1. Klik på Tandhjulet i øverste højre hjørne
  2. Gå til Integrationer
  3. Klik på Common Email

4. Indtast mailen og klik på Gem

NB! Dette er kun trinene for at føje den delte e-mail til din konto. De skal også være forbundet med en skabelon, før de nye regler opfyldes.