Digital Post - Integration

Denne guide har til formål at klæde dig på til at opsætte Digital Post gennem Addo Sign, sådan at du kan sende sikre dokumenter og dokumenter til underskrift ved hjælp af Digital Post, inde fra Addo Sign platformen.

Følg blot denne guide, hvis du vil kunne sende dokumenter til Digital Post inde fra Addo Sign. Man skal have administratorrettigheder i Digital Post for at kunne foretage opsætningen.

Opsætning

1. Log på http://admin.digitalpost.dk.
  2. Vælg “Administrer og opret systemer” og Vælg “Gå til systemtilslutning”:

3. Klik “Opret system”:

4. Klik “Gå videre”:

5. Vælg “Opsæt via et præudfyldt standard leverandørsystem”. Find “Twoday A/S” i Systemleverandørlisten og “Addo Sign” i
    Leverandørsystemlisten. Giv systemet et navn (her er valgt “Addo Sign”).
    Navnet skal være noget der er sigende for kunden. Bekræft at du må bruge
    leverandørsystemet og tryk “Næste”:

6. “Tilslutning”-siden vil være lås. Her trykkes blot “Næste”.
  7. Vælg “Aktiver systemet nu” og tryk “Næste”

8. Kontaktinfo er præ-udfyldt. Men kunden bør udfylde “Ekstra e-mailadresse”
    feltet så de også bliver notificeret ved fejl. Tryk “Næste”.
  9. På Opsummeringssiden trykkes “Tilslut” for at oprette tilslutningen.
  10. Addo Sign skal have tilsendt jeres registrerede CVR nummer og jeres API-key
    (som vist i ovenstående skærmbillede). Det er en god ide blot at downloade
    systemindstilling og sende dem til addo.sign@twoday.com.