Digital Post - Få underskrevne dokumenter tilbage til jeres egen Digital Post

Sådan får du de underskrevne dokumenter leveret til din egen Digital Post

For at få de underskrevne dokumenter leveret til din egen Digital Post kræver det, at du har en aktiv Digital Post integration. Når du har integrationen, kan du bestemme, hvilke skabeloner som skal sende underskrevne dokumenter til jeres Digital Post. For at gøre dette, skal du sætte dette op i jeres signerings-skabeloner.

1. Opret en ny skabelon, eller vælg en skabelon som du vil redigere.
  2. Rul ned til bunden og find Afsender distributionsmetoder

3. Tjek af i boksen ved Digital Post indstillingen